Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб спростовує неправдиву інформацію

30.01.2018

29 січня в інтернет-ЗМІ м. Маріуполя з'явилася інформація про те, що 6 осіб з Малоянисолі отруїлися консервами, перловою кашею з м'ясом, які сім'я, нібито, отримала в продуктовому наборі Гуманітарного штабу.

Гуманітарний штаб офіційно заявляє – ця інформація не відповідає дійсності. У складі продуктових наборів, які видає Гумштаб, немає перлової каші з 23 вересня 2016 року – ні в консервах, ні у вигляді крупи. Консерви, що складаються з крупи та м'яса, ніколи Гумштабом не видавалися. Всі продукти з наборів Штабу відповідно марковані та пройшли контроль якості. З повним переліком продуктів, що входять до складу набору, можна ознайомитися на сайті: akhmetovfoundation.org. Крім того, потерпілі не є отримувачами допомоги Гумштабу, оскільки в Малоянисолі така допомога Штабом не видається.

Звертаємо увагу, що недостовірну інформацію, викладену в ЗМІ, спростував також Маріупольський міський відділ охорони здоров'я: https://mariupolrada.gov.ua/ru/news/vipadok-z-otruennjam-bagatoditnoi-simi-a.-z-pos.-starij-krim-znahoditsja-na-kontroli-u-miskoi-vladi-