Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова збільшує інтенсивність доставляння допомоги на Донбас 11.12.2014

11.12.2014

Сьогодні 12-й Гуманітарний рейс Ріната Ахметова виїжджає із Дніпропетровська одночасно у двох напрямках — до Донецька й до Маріуполя. Упродовж 8 днів приблизно 200 вантажних машин доставлять 250 тисяч продуктових і 20 тисяч дитячих наборів для мирного населення Донецької та Луганської областей.

«Щоб виконати завдання, яке поставив Рінат Ахметов, істотно збільшується інтенсивність рейсів із гуманітарною допомогою. Завдання — максимально допомогти мирним жителям у Донецькій і Луганській областях. До нового року кількість доставлених пакетів із продуктами та дитячими товарами має досягти 2 мільйонів», — коментує Максим Ровінський, волонтер Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

На склади «Донбас Арени» та Маріуполя доставлять гуманітарну допомогу загальною вагою 3700 тонн — цукор, борошно, крупи, кукурудзу, тушонку, рибні консерви, макарони, вівсяні пластівці, згущене молоко, печиво та ін. Крім цього, для дітей віком до двох років привезуть дитячі суміші та каші, овочеві і фруктові пюре, манну крупу, вівсяні пластівці й підгузки. Після доставляння на склади вантаж буде розфасовано в пакети, після цього його відправлять у міста Донецької та Луганської областей.

Як повідомлялося раніше, із грудня Штаб розширює асортимент і кількість продуктів: тепер набір важить не 10, а 13 кг і містить висококалорійні продукти.