Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова запустив новий сайт

02.10.2015

Гуманітарний Штаб Ріната Ахметова запустив новий сайт. Він розташований за тією ж адресою, що й раніше, www.fdu.org.ua, але змінився його зовнішній вигляд і структура. Нововведення дозволять людям, які отримують або потребують допомоги від Штабу, швидше і простіше знаходити необхідну інформацію.

Інформація на сайті орієнтована на три ключові цільові групи: дітей, пенсіонерів та інвалідів. У відповідних розділах розміщено основну інформацію за видами доступної їм допомоги.

Також в окремі розділи виділено три головні напрями діяльності Гумштабу: їжа, медикаменти і психологічна допомога. Тут користувачі можуть ознайомитися зі списком критеріїв для отримання допомоги.

Крім того, у розділі «Як отримати допомогу?» зібрано всю актуальну та найширшу інформацію щодо надання допомоги. Хто, де і як може отримати продуктові набори, як подати заявку на адресне доставляння допомоги, хто і в якому разі може отримати адресну медичну допомогу, хто і як може отримати інсулін і кардіопрепарати, як звернутися до психолога Штабу — відповіді на ці та інші запитання шукайте у відповідному розділі. Також цю інформацію можна отримати через онлайн-помічник.

В окремий розділ винесено всю зовнішню корисну інформацію. Гуманітарний штаб не займається видаванням перепусток, свідоцтв про народження, грошової допомоги переселенцям тощо й не допомагає в їх отриманні. Але для наших земляків ми збираємо й публікуємо найактуальнішу інформацію щодо актуальних для них юридичних питань.

Звертаємо вашу увагу, що вся інформація, яка стосується безпосередньо діяльності Благодійного фонду Ріната Ахметова, на період роботи Гуманітарного штабу розміщена на окремому піддомені fund.fdu.org.ua