Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова оплатив лікування ще 23 жителям Донбасу

23.02.2015

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова провів традиційну Експертну раду з питань надання адресної допомоги жителям Донбасу. За минулий тиждень було прийнято рішення оплатити лікування 23 заявникам, 6 із них — діти, на загальну суму — 151 630 грн.

Свої заявки з проханням про допомогу в лікуванні важких хронічних і онкологічних захворювань залишали мирні жителі Донецької та Луганської областей. Серед тих, кому необхідна допомога — 3 майбутні мами. Для них закупили медикаменти для підтримки вагітності. 6 сімей із дітьми від 2 місяців до 14 років, звернулися по допомогу в лікуванні онкологічних і важких вроджених захворювань, ДЦП, епілепсії.

Також допомогу надано 9 мирним жителям (2 із них — діти), які дістали осколкові та вогнепальні поранення під час обстрілу Донецька та Краматорська Донецької області.

Експертна рада щотижня приймає рішення про виділення фінансової допомоги на лікування та медикаменти для жителів Донецької й Луганської областей, а також тимчасових переселенців, які залишають свої заявки на «гарячу лінію» Гуманітарного штабу (0800 509 001) та електронну адресу [email protected].

Допомога надається лише за наявності медичної довідки.