Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова допомагає пораненій жінці з Мар’їнки

02.02.2017

Сьогодні, 2 лютого, Штаб Ріната Ахметова відправить медикаменти для пораненої жінки з Мар’їнки. Вона дістала осколкові поранення у дворі власного будинку 31 січня. Зараз постраждала перебуває на лікуванні в Кураховській міській лікарні.

«Рінат Ахметов поставив завдання спрямувати всі наявні ресурси для порятунку мирних жителів. Ми шукаємо контакти й телефонуємо родичів усіх постраждалих мирних жителів Донбасу. Сьогодні відправляємо пакет медикаментів для пораненої жінки з Мар’їнки. Постраждалій 54 роки. Вона живе сама, і допомогти їй більше немає кому», – розповідає Юлія Герасименко, керівник програми «Адресна допомога» Штабу Ріната Ахметова.

За останніми даними Гуманітарного штабу, з 29 січня до 2 лютого було поранено щонайменше 20 осіб. Одна жінка з Авдіївки померла в лікарні від отриманих травм.

Гуманітарний штаб готовий допомогти всім постраждалим і пораненим під час обстрілів. Якщо вам відомі факти поранення мирних жителів, просимо звернутися за телефоном цілодобової гарячої лінії 0800 509 001.