Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб надав допомогу на лікування ще 34 жителям Донбасу

05.02.2015

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова провів чергову Експертну раду з питань надання адресної допомоги жителям Донбасу. В останній тиждень січня було прийнято рішення оплатити лікування 34 заявникам, зокрема, 16 дітям, на загальну суму — 181 291 грн.

 

Свої заявки із проханням про допомогу в лікуванні осколкових поранень, важких хронічних і онкологічних захворювань, ДЦП, вірусних захворювань, епілепсії залишали мирні жителі Донецької та Луганської областей. Серед тих, хто звернувся — 3 сім’ї із дітьми від 8 до 14 років, які отримали осколкові та вогнепальні поранення під час обстрілів міст Донбасу. Також серед заявників, яким Штаб Ахметова оплатив лікування, — 9 мирних жителів Донецька, які постраждали під час обстрілу мікрорайону Боссе, 22 січня.

Експертна рада щотижня приймає рішення про виділення фінансової допомоги на лікування та медикаменти для жителів Донецької й Луганської областей, а також для тимчасових переселенців, які залишають свої заявки на «гарячій лінії» Гуманітарного штабу (0800 509 001) і за електронною адресою [email protected].

Допомога надається лише за наявності медичної довідки.