Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гриша: «Сім’я для мене – це ті, хто будуть захищати й говоритимуть зі мною»

28.07.2017

«Сім’я для мене – це ті, хто будуть захищати, опікати, приділятимуть свою увагу, допомагають виконувати домашнє завдання і, якщо є вільний час, говоритимуть зі мною, – ділиться своїми уявленнями про хорошу родину 13-річний Григорій. – Для мене важливо, щоб зі мною щиро говорили, важливо відчувати, що про мене піклуються. Зараз є людина, з якою я можу спілкуватися, – це мій вихователь. Але я хотів би мати сім’ю: маму, батька, братів і сестер».
 

Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилися з хлопцем в одному з інтернатних закладів Донеччини.

Нам дуже сподобався цей розважливий, відкритий і комунікабельний хлопчик. Розговорилися – і він розповів про себе та власні мрії. Гриша дуже любить малювати ручкою аніме та 3D-графіті, часто мріє і більшість своїх фантазій втілює в малюнки. Він хоче стати бійцем спеціального призначення і здійснити стрибок із парашутом. Проте у нього є й інша мрія: купити гітару та вступити до музичного училища.
 

Хочеться, щоб користувачі порталу «Сирітству – ні!» звернули увагу на цього доброго хлопця, у якого так багато планів на життя.

Якщо ви вже маєте статус кандидатів в опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі й уявляєте Гришу у своїй родині, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (0626)48-52-23.

Він чекає…