Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гранти переселенцям і жителям Донбасу від Данської ради у справах біженців

03.07.2016

Як повідомляє Переселенец.UA, Данська рада у справах біженців (Danish Refugee Council) проводить комплексну програму з підтримки внутрішньо переміщених осіб, а також осіб, які постраждали від конфлікту в Україні і потребують допомоги для відновлення/розширення власного бізнесу.

Головна мета проекту: надання можливості відновлення/стабілізації джерела коштів для існування для ВПО й осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, через надання благодійної допомоги для відновлення/розширення власного мікробізнесу.

Учасники проекту: внутрішньо переміщені особи з районів із нестабільною політичною і військовою ситуацією, які зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської та Запорізької областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

У межах проекту буде надано 400 грантів у розмірі від $250 до $1000 відновлення/розширення власного бізнесу (гроші будуть спрямовані на банківський рахунок ВПО в українській валюті за курсом, актуальним на дату перерахування). Грант буде наданий учасникам проекту в разі успішного захисту власної бізнесової ідеї.

Для участі у проекті необхідно заповнити заявку.

ДЖЕРЕЛО