Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гранти для переселенців від People in Need

24.12.2016

Чеська організація People in Need («Людина в біді») почала приймати заявки на отримання грошових грантів у межах проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО».

Цей проект створений із метою стимулювання наявного малого й середнього бізнесу, який має потенціал до розширення і створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус переселенців і постійно проживають на територіях Донецької області.

Гранти будуть надані тільки наявним підприємствам (підприємцям), які зможуть довести потенціал до розширення свого бізнесу й нададуть коротке, але достатнє техніко-економічне обґрунтування (бізнес-план).

Гранти надаються на умовах спільного фінансування – одержувач гранту зобов’язаний попередньо інвестувати власні кошти в розмірі не менше 40% від запитуваної суми гранту в розвиток власного бізнесу.

Максимальна сума гранту визначається кількістю робочих місць, які заплановано створити і становить не більш ніж 38 000 гривень на кожне робоче місце. Загальна максимальна сума гранту становить 152 000 гривень, тобто, передбачає створення відразу 4 робочих місць.

Виходячи з наданої учасниками інформації оцінна комісія прийме рішення про подальший розгляд заявки. З усіма заявниками, які пройдуть цей етап, будуть проведені телефонні консультації і виїзні інтерв’ю для докладнішого вивчення діяльності, а також буде затребуваний бізнес-план з використання гранту.

Заявки на участь у проекті приймаються до 10.02.2017 року.

Усі питання щодо проекту можна надіслати на електронну пошту: [email protected].

Проект реалізується за підтримки Британської агенції з міжнародного розвитку.

ДЖЕРЕЛО