Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гранти для переселенців і жителів Донбасу

06.08.2016

У серпні-вересні 2016 року переселенці й жителі Донбасу можуть взяти участь у програмах і конкурсах на отримання грантів, повідомляє Центр громадської інформації та експертизи «ГУРТ».

  1. Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, а також місцеве населення Донецької області взяти участь у конкурсі на отримання грантів для початку, відновлення або розвитку підприємницької діяльності. Мета конкурсу – покращити життя внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення Донецької області шляхом підтримки підприємницької діяльності та малого бізнесу. Максимальний розмір фінансування – до 200 000 грн. Останній день подання – 15 серпня 2016 року. Докладніше за посиланням.
  2. Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» відкриває програму з видавання бізнес-грантів для переселенців і місцевого населення, яке постраждало від конфлікту, на підтримку ініціатив мікро-бізнесу (дрібна торгівля, послуги невеликого масштабу, або дрібне виробництво). Бізнес-гранти надаються на відновлення втраченого через воєнний конфлікт бізнесу й на розвиток діючого бізнесу учасника програми. Середній розмір фінансування – від 5000 до 30000 гривень. Останній день подання – 30 листопада 2016 року. Докладніше за посиланням.
  3. Національна Асамблея інвалідів України запрошує взяти участь у конкурсі на отримання міні-грантів для започаткування власної справи. Цільова група: підприємства та організації всіх форм власності, зокрема підприємства, громадські організації людей з інвалідністю; фізичні особи-підприємці з числа цільової групи проекту. Розмір фінансування – від 200 до 1000 доларів США у вигляді обладнання, інвентарю, матеріалів. Останній день подання 2 етапу – 30 вересня 2016 року. Докладніше за посиланням.

ДЖЕРЕЛО