Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гранти для бізнесу можуть отримати переселенці з обмеженими можливостями

14.05.2016

За інформацією Донбас SOS, Національна Асамблея інвалідів України проводить конкурс на отримання міні-грантів для започаткування власної справи. Конкурс проходить у межах Міжнародного проекту «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної / фізичної реабілітації» на підтримку зайнятості та працевлаштування, розширення економічних можливостей осіб з інвалідністю, зокрема переселенців, які постраждали в результаті конфлікту на сході України і членів їхніх сімей.

У конкурсі можуть взяти участь:

– підприємства й організації всіх форм власності, у тому числі підприємства громадських організацій інвалідів;

– фізичні особи-підприємці з числа цільової групи проекту;

– фізичні особи з інвалідністю з числа цільової групи проекту, які у зв’язку з національними або релігійними поглядами / нормами не можуть займатися підприємницькою діяльністю.

Цільова група проекту:

– ВПО з інвалідністю;

– цивільні постраждалі в зоні АТО, які дістали поранення або каліцтва, і члени їхніх сімей;

– особи з інвалідністю, які проживають на території, що межує з лінією дотику.

Загальний бюджет конкурсу: 50000 доларів США.

Розмір фінансування на створення або збереження одного робочого місця від 200 до 1000 доларів США (у вигляді натуральної форми: обладнання, інвентарю, витратних матеріалів).

Проектні пропозиції приймаються в електронному вигляді за адресою [email protected] з позначкою «Конкурс міні-грантів», або поштою за адресою: вул. Рейтарська, 8/5 А, м. Київ, 01030 з поміткою «Конкурс міні-грантів».

Докладніша інформація про конкурс та форма заявки тут.

ДЖЕРЕЛО