Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Головний сюрприз новорічних свят діти зібрали власноруч!» Акція Рінат Ахметов – Дітям завітала у ДБСТ Зарецьких

25.12.2020

Олексій і Валерія Зарецькі в минулому музиканти. Але справою їхнього життя стало виховання дітей. У них 13 синів і дочок! І нехай не всі вони – біологічні діти, але кожен народжений серцями подружжя.

Перших дітей Зарецькі всиновили завдяки порталу «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!». Так Фонд став другом сім'ї. Для ДБСТ Зарецьких найвідоміший благодійник колись купував будинок, Олексій і Валерія регулярно беруть участь у тренінгах від Фонду. А ще діти сімейства – постійні учасники Новорічної Акції «Рінат Ахметов – Дітям».

Цього року співробітники Фонду знову приїхали у Запоріжжя привітати дівчат і хлопчиків Зарецьких з Днем святого Миколая та Новим роком. Подарували смаколики та великий намет-вігвам. Минулорічний подарунок «Фонду Ріната Ахметова» - баскетбольне кільце – виявилися дуже корисними! Зарецькі влаштували його у великій кімнаті, і тепер дітки потихеньку опановують навички гри у волейбол.

Після налаштування намету, дітлахи малювали вітальні малюнки та познайомили представників Фонду з п’ятьма своїми котами. Час сплинув швидко, і залишати цей сповнений любові та дитячого сміху дім зовсім не хотілося!

«Зустріч була дуже теплою і цікавою, зі смачними подарунками, - ділиться враженнями Валерія Зарецька. – Головний сюрприз новорічних свят діти зібрали власноруч. То була величезна схованка-вігвам яскраво жовтого кольору з подушками всередині та прапорцями на горі. Ми дуже вдячні Фонду Ахметова за гарний настрій. Вітаємо всіх зі святами!! Бажаємо успіхів та натхнення, любові та щирості, здоров’я та миру!»

Традиція вітати дітей, у житті яких брав участь Фонд, існує вже 20 років. За цей час в рамках акції «Рінат Ахметов – Дітям» привітання та подарунки від Ріната Ахметова отримали близько 700 тисяч дітей.