Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Гаряча лінія» ММК ім. Ілліча прийняла з початку роботи понад 1000 дзвінків від жителів Маріуполя

04.02.2015

У Маріуполі, крім будівельних робіт у мікрорайоні «Східний», підприємства Групи Метінвест ведуть активну роботу з приймання заяв співробітників і жителів мікрорайону. Так, за словами генерального директора ММК ім. Ілліча Юрія Зінченка, щодня підприємство комісійно розглядає звернення мешканців і приймає рішення про надання допомоги. На сьогодні вже зареєстровано 126 звернень.

 

«Хочеться вказати на роботу наших співробітників, які є волонтерами Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Вони допомагають у лікарнях міста оперативно розв’язувати всі питання постраждалих, сприяють пацієнтам і лікарям, — підкреслив Зінченко. — Це інженери-конструктори, майстри, сортувальники-здавачі, інженери-технологи. Для містян, які проходять лікування в лікарнях Маріуполя, Гуманітарний штаб закуповує всі необхідні медикаменти й засоби технічної реабілітації».

Також продовжує роботу «гаряча лінія» ММК ім. Ілліча, яка приймає дзвінки від маріупольців. Із початку роботи лінії фахівці взяли прийняли понад 1000 дзвінків, із них 663 — прохання про допомогу в заскленні.