Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Футбольний клуб «Шахтар» передав медикаменти до Артемівського будинку дитини

20.11.2014

У межах роботи Гуманітарного штабу Ріната Ахметова ФК «Шахтар» і далі піклується про дітей із Донбасу. Сьогодні важлива допомога від головного тренера команди Мірчі Луческу й футболістів приїхала до обласного спеціалізованого будинку дитини міста Артемівська, де перебувають 50 дітей віком від народження до чотирьох років.

Всі діти в Артемівському будинку дитини мають неврологічні патології, тому вкрай важливо, щоб вони щодня отримували лікування спеціалізованими препаратами. Колектив будинку дитини звернувся по допомогу до Гуманітарного штабу, і вже через кілька днів усі необхідні медикаменти (понад тридцять найменувань), засоби гігієни, а також холодильник він доставив. Крім цього, кожна дитина отримала від «гірників» у подарунок м’які іграшки.

«Всі наші діти — сироти або позбавлені опіки батьків. Половина діток із Донецького будинку дитини. Всім нашим дітям потрібне спеціальне щоденне лікування, а з медикаментами зараз важко, ми практично їх не отримуємо. Також гостро ми потребували холодильника, окреме за нього спасибі! — каже Наталя Володимирівна Мілько, заступник головного лікаря з лікувальної частини. — Адже дітки раннього віку їдять штучні суміші, а після їх приготування, суміші потрібно зберігати в холодильнику. А наші холодильники вже зіпсувалися. Щиро дякуємо клубу «Шахтар» і Штабу Ріната Ахметова за те, що так швидко відреагували на наше прохання, привезли ліки й подарунки. Добре, що в такий непростий час є, куди звернутися по допомогу!».