Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОРЕПОРТАЖ. Завершилося мобільне видавання гуманітарної допомоги в Новоазовському районі

17.11.2015

Волонтери Штабу Ріната Ахметова завершили мобільне видавання гуманітарної допомоги в Новоазовському районі Донецької області, через який проходить лінія дотику. За місяць роботи на непідконтрольній частині району було видано 3 672 набори виживання.

Допомогу отримали найбільш соціально незахищені мешканці 37 населених пунктів. Це села Хомутове, Бессарабка, Вітава, Сєдово-Василівка, Козацьке, Порохня, Шевченко, Самійлове, Ванюшкине, Клинкине, Ковське, Щербак, Червоноармійське, Жовтень, Куликове, Приморське, Набережне, Соснівське, Українське, Первомайське, Сєдове, Обрив, Холодне, Безіменне, Заїченко, Саханка, Дзержинське, Ленінське, Качкарське, Митьково-Качкаров, Веденське, Патріотичне, Рози Люксембург, Маркіне, Кузнеці, Веселе й місто Новоазовськ.

Такі виїзди здійснюються й у підконтрольні Україні населені пункти на лінії зіткнення. Разом, станом на 17 листопада 2015 року мобільними бригадами Штабу Ріната Ахметова було доставлено і видано 63 289 набори виживання у віддалених селах і містах Донбасу з обох боків зіткнення.