Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОКОНКУРС. Благодійність в об’єктиві

09.11.2016

«Благодійність в об’єктиві» – всеукраїнський фотоконкурс, організований Українським форумом благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

Мета – привернути увагу громадськості до найкращих практик благодійності.

Завдання – залучити любителів та професіоналів мистецтва фотографії, бізнес-компанії, благодійні та громадські організації до популяризації успішного досвіду благодійництва в Україні.

Вперше фотоконкурс відбувся у 2010 році. Відтоді щоосені – у жовтні листопаді. За результатами роботи журі відбирають 40 найкращих фоторобіт, з яких формується однойменна фотовиставка, яка з квітня до листопада мандрує Україною.

Найкращі роботи разом з історіями публікуються в спеціальному фотокаталозі (українською та англійською мовами).

Переможці фотоконкурсу отримують нагороди Національної спілки фотохудожників (НСФХУ), грошові винагороди та пам’ятні подарунки.

Переможці 2017 отримують такі призи:

1 місце – Золоту медаль НСФХУ та грошову премію в сумі 15 000 грн. (десять тис. гривень);

2 місце – Срібну медаль НСФХУ та грошову премію в сумі 10 000 грн. (шість тис. гривень);

3 місце – Бронзову медаль НСФХУ та грошову премію в сумі 5 000 грн. (чотири тис. гривень).

Також Національна спілка фотохудожників відзначає наступні три найкращі фотороботи першим, другим і третім дипломами НСФХУ. Володарі дипломів отримують цінні подарунки від партнерів фотоконкурсу.

Переможці в номінаціях отримують дипломи й пам’ятні подарунки від партнерів фотоконкурсу. Гуманітарний штаб Ріната Ахметова надасть спеціальну премію (9 000 грн.) за висвітлення теми «Діти, поранені війною».

Докладніше про умови участі: http://ufb.org.ua/photokonkurs/umovi.html.

ДЖЕРЕЛО