Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова запрошує усиновителів, опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів на черговий тренінг

30.01.2018

Дорогі усиновителі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі!

Ви пам’ятаєте з чого починався ваш шлях до дітей? Може, з бажання допомогти? Може, в історії вашого роду були прийняті діти? Може, ви мали так багато любові, що могли поділитися нею з іншими?

Та минув час, ви трошки втомилися, втратили час для себе, забули, як відпочивати, а ще продовжуєте підтримувати інших. Треба ж жити повноцінно, а не виживати! Адже турбота про себе – це основа щасливого сімейного життя, це можливість поновлювати власні сили, надихати інших. А якщо знати певні правила, можна побачити новий світанок тих дітей, яких ви запросили у своє життя.

19 лютого в Києві Фонд Ріната Ахметова в рамках програми «Сирітству – ні!» проведе черговий тренінг для усиновителів, опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів, під час якого тренер-психолог Любов Лоріашвілі розповість про правила виживання прийомних батьків.

Разом із тренером учасники заходу говоритимуть про себе, згадають із чого все починалося, створять власні аутентичні ресурси для наснаги, зупинять мить, щоб відчути життя, та пропишуть правила виживання різнобарвними олівцями.

Для того, аби взяти участь у тренінгу, просимо зареєструватися за номером телефону: (063) 417-11-31. Телефонуйте в будні дні з 9:00 до 18:00.

Тож відкладіть усі справи на цей день! Ми будемо раді бачити вас на зустрічі. Із собою просимо взяти хороший настрій, бажання веселитися та спілкуватися.