Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова випустить власну поштову марку

21.08.2020

В рамках святкування свого 15-річчя Фонд Ріната Ахметова випустить власну поштову марку. Її макет просто зараз створюють десятки дітей з усієї України, які беруть участь в конкурсі малюнків «Рінат Ахметов. Сила допомоги однієї людини». Свої роботи вже надіслали 37 дітлахів. Ці хлопчики й дівчатка в різні роки отримували допомогу за проектами і програмами Фонду.

- Для Ріната Ахметова допомогу дітям завжди була в пріоритеті, тому особливо приємно, що малюки, які були участниками проєктів і програм Фонду, беруть участь у святкуванні його п’ятнадцятирічного ювілею. На початку вересня будуть підведені підсумки конкурсу малюнків, автори кращих робіт спільно з відомою художницею Дашею Скорубським-Кандинського створять макет поштової марки, - сказала член Наглядової Ради Фонду Ріната Ахметова Наталя Ємченко.

Фонду Ріната Ахметова виповнилося 15 років і привітання з цією датою летять з усіх куточків України. Особливо приємно отримувати слова подяки від дітей, які отримали підтримку за різними проєктами і програмами Фонду. Діти надсилають саморобні листівки та малюнки, ці листи стають частиною історії Фонду. Щоб зберегти її і в той же час відзначити пам'ятну дату, Фонд вирішив випустити власну поштову марку. Основою її макета стануть малюнки дітей, чиє життя змінилося на краще завдяки допомозі однієї людини. Фонд стане першою благодійною організацією Украіни, що випустила власну поштову марку. Власна поштова марка Фонду Ріната Ахметова буде виконувати не лише функцію сувенірної продукції, але і використовуватися при відправці ділової кореспонденції.