Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова видав майже 2 тисячі продовольчих наборів мешканцям Краматорська

10.02.2023

Війна щодня створює нові виклики та ризики. Попри небезпеку, Фонд Ріната Ахметова продовжує допомагати тим, хто цього потребує. Нещодавно бригади мобільної видачі Фонду привезли до Краматорська майже 2 тисячі продовольчих наборів. 

Гуманітарну підтримку отримали незахищені категорії населення, а також містяни, чиї будинки зазнали руйнувань через ракетний обстріл 1 лютого.

Нагадуємо, що Фонд готовий надати й іншу допомогу всім постраждалим унаслідок цієї трагедії — йдеться про допомогу в лікуванні та реабілітації всіх постраждалих, незалежно від віку та ступеню тяжкості поранення, а також психологічну підтримку. Якщо вам або тим, кого ви знаєте, потрібна допомога, ви можете звернутися до Фонду самостійно, зателефонувавши за безкоштовним номером гарячої лінії 0 (800) 509 001.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд передав майже 168 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Усього з 24 лютого 2022 року для мешканців України буде передано 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2