Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова влаштував у Черкасах новорічне свято для дітлахів з Маріуполя

13.12.2022

Фонд Ріната Ахметова в рамках Акції «Рінат Ахметов — Дітям» влаштував новорічне свято для дітлахів в Черкасах. Учасниками святкового шоу стали діти-переселенці з Маріуполя.

На декілька годин місцевий центр «Я — Маріуполь», де відбувався захід, наповнився казковою атмосферою прийдешніх свят і доброго чарівництва.

Для малечі була організована шоу-програма за участю ельфів, захоплюючі конкурси, квести та інтерактиви, а насамкінець — довгоочікувана зустріч зі Святим Миколаєм та отримання подарунків.

Нагадуємо, що цьогоріч подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримають понад 90 тисяч дітей у різних куточках України.

Окрему увагу Фонду приділяє хлопцям і дівчатам, які пережили жахіття війни в Маріуполі, а також дітям із прифронтових населених пунктів Донецької області, що сьогодні потребують особливої підтримки та турботи.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. Акція змінює життя дітей на краще, дарує їм віру в дива та надію на світле майбутнє. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.