Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова вітає Засновника з Днем народження

21.09.2022

Шановний Рінате Леонідовичу!

Щиро вітаємо Вас із Днем народження!

Упевнені, що до наших привітань охоче долучаться мільйони українців, адже Ваша допомога вже охопила понад 25 мільйонів жителів країни — це більше, ніж кожен другий! 

Ми віримо у Філософію, яку Ви заклали під час створення Фонду: благодійність — це вміння почути та розділити чужий біль, це системна боротьба із системними проблемами, відкритість та націленість на результат. Це Філософія, яку Ви щодня втілюєте в життя. Понад 25 мільйонів для Вас — це не статистика, а живі люди, кожен зі своєю долею, складнощами, бідами. Ви бачите їх, чуєте та простягаєте руку підтримки.

Завдяки Вам дорослі, діти, люди похилого віку та цілі родини знову знаходять сили рухатися далі попри найскладніші життєві обставини. А понад 11 мільйонам співвітчизників Ваша допомога дала змогу вижити у прямому значенні цього слова. 

Ми постійно отримуємо відгуки зі словами вдячності та найкращими побажаннями Вам від людей, яких Ви не залишили віч-на-віч із бідою. Коли вони говорять про те, як багато значить Ваша підтримка, хтось прикладає руку до серця, в когось в очах стоять сльози, а діти найчастіше посміхаються. 

Добрі слова та відверта радість людей, які отримують Вашу допомогу — найкращі підтвердження того, що Ваша Філософія працює та несе добро. Дякуємо Вам!

З повагою, команда Фонду.