Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова відкрив у Львові точку психологічної підтримки переселенців

03.05.2022

Задля допомоги переселенцям з населених пунктів, що найбільше постраждали від війни, Фонд Ріната Ахметова відкрив точку екстреної психологічної підтримки у Shelter Centre, який розгорнув ФК «Шахтар» на стадіоні «Арена Львів». 

З дорослими та дітьми у точці працюватимуть висококваліфіковані психологи, фахівці з кризової психології та подолання травматичного досвіду. Вони допоможуть людям відійти від першого шоку та адаптуватися до нових умов життя.

Це вже не перша ініціатива Фонду Ріната Ахметова з психологічної підтримки українців від початку повномасштабної війни. Точки психологічної допомоги для переселенців із Маріуполя і Волновахи вже працюють у Запоріжжі

Зауважимо, що з 2014 року психологічну підтримку Фонду отримали понад 70 000 жителів країни різного віку, для цього 250 психологів пройшли навчання Фонду з курсу «Травма війни». Допомога надається у рамках програми «Рінат Ахметов – Допоможемо». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 мільйонам осіб, із них 3,5 мільйони були врятовані на Донбасі.