Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова спільно з ДТЕК ВДЕ передали до Миколаївщини понад 1,6 тисяч продуктових наборів для переселенців

30.06.2022

Фонд Ріната Ахметова спільно з ДТЕК ВДЕ передали для переселенців, які знайшли прихисток на Миколаївщині, партію гуманітарної допомоги. Понад 1,6 тисяч продуктових наборів були доставлені до Коблівської сільської ради. До складу наборів увійшли: макаронні вироби, цукор, борошно, сіль, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.

«Це велика підтримка для нас у ці скрутні часи. Дякую всім, хто долучається й допомагає. Разом переможемо!» — зазначив Володимир Панич, голова Коблівської сільської ради

Допомогу видаватимуть протягом кількох днів людям, які виїхали з інших населених пунктів України у зв’язку з тимчасовою окупацією чи активними бойовими діями, та тимчасово проживають на території Коблівської сільської ради.

«Ми розуміємо, що сільські громади прийняли понад чотири тисячі переселенців. Тому ДТЕК ВДЕ продовжує підтримувати Миколаївщину всім, чим може. Сьогодні це – чергова партія харчових продуктів від Фонду Ріната Ахметова для переселенців. Дуже хочеться вірити в те, що скоро в Україні настане мир і всі, хто змушений був виїхати, повернуться до рідних домівок» - зазначив Олег Соловей, директор ДТЕК Тилігульської ВЕС.

Загалом Фонд Ріната Ахметова вже передав до Миколаївської області понад 6,7 тисяч продуктових наборів. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування.

Зазначимо, що з 24-го лютого 2022 року гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 3 мільйони людей. Більше 1,2 мільйона з них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».