Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова розпочинає співпрацю з центрами підтримки переселенців «Я — Маріуполь»

11.07.2022

Фонд Ріната Ахметова розпочинає співпрацю з центрами підтримки переселенців «Я — Маріуполь» у Запоріжжі, Дніпрі, Києві та Вінниці.

Мета співпраці — допомогти маріупольцям якнайскоріше адаптуватися до нових умов життя в незнайомому місті. Звернувшись до центрів «Я — Маріуполь», переселенці можуть отримати широкий спектр послуг, зокрема гуманітарну, юридичну, соціальну та психологічну допомогу.

«Маріуполь — це світова трагедія і світовий приклад героїзму. Для мене Маріуполь був, є й буде завжди українським. Сьогодні весь наш бізнес, усі наші підприємства сконцентровані тільки на одному — допомагати людям вижити, робити все, щоби вони не залишилися віч-на-віч із бідою. І все, що в моїх силах, я роблю й буду для цього робити»», — підкреслив Засновник Фонду Рінат Ахметов.

Основними напрямами співпраці стануть гуманітарна та психологічна допомога мешканцям Маріуполя. З дорослими та дітьми працюватимуть фахівці з кризової психології та подолання травматичного досвіду. Від початку війни психологічну допомогу від Фонду Ріната Ахметова вже отримали 88 тис. жителів України. Задля цього 250 психологів пройшли навчання Фонду з курсу «Травма війни».

Нагадаємо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 11 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням bit.ly/3awFNQK

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».