Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова розкрив секрети успіху вихованцям інтернатів на Донбасі

28.12.2018

«Акція «Рінат Ахметов – дітям!» продовжує допомагати дітям повірити в диво та власні сили. Щоби вони розкрили свої таланти, амбасадор Акції – відома телеведуча каналу «Україна» Марина Кухар відвідала Слов’янську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 41. 
 
Зустріч почалася з мотиваційної лекції. Марина Кухар розкрила дітям формулу успіху. 
 
 
«Секрет успіху. Головне – це любов до людей, що навколо, і своєї справи. Друге – це віра. Потрібно бути впевненим у тому, що ви робите правильно. І третє – мета. Без неї неможливо досягти здійснення бажань», – розповіла Марина Кухар. 
 
Слова телеведучої змогли зворушити серця дітей. Вони активно відповідали на її запитання, демонстрували свої таланти. 
 
«Мені б хотілося, щоби через 18 років ви сказали: «Завдяки акції «Рінат Ахметов – дітям!» я відкрив свій талант – свою суперсилу», – зазначила Марина Кухар насамкінець заходу. 
 
 
Усім дітям, які прийшли на зустріч, вручили солодкі подарунки та набори розвивальних ігор,що допоможуть їм розкрити свій талант. 
 
«Діти від 12 до 17 років уже сьогодні замислюються: куди йти далі вчитися, як починати будувати своє життя. Тому цікаві мотиваційні зустрічі з дорослими людьми, які за загальним визнанням домоглися успіху в житті, можуть стати добрим стимулом для розвитку підлітка. У цих заходах взяли участь 500 дітей. Тому можна бути впевненим: завдяки нинішній Акції діти зрозуміють, що в кожного з них є талант-суперсила, і цей талант потрібно розвивати кожен день», – пояснила Юлія Малич, менеджер проектів Фонду. 
 
Цього року подарунки від Ріната Ахметова отримають приблизно 100 000 дітей. 
 
 
Крім того, у межах Акції з 2001 року допомогу Ріната Ахметова одержали понад 50 дитячих будинків сімейного типу, зокрема й на придбання житла. Також українським благодійником була надана матеріальна допомога лікарням та інтернатним закладам.