Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова привіз допомогу жителям Золотого

22.01.2019

Конфлікт на Донбасі триває п’ятий рік. Увесь цей час найбільша програма Фонду Ріната Ахметова – Гуманітарний штаб – видає продуктові набори найбільш нужденним мирним жителям Донбасу. Серед гарячих точок, куди доставляють допомогу, Золоте Луганської області.

Серед тих, кому вона призначена, – багатодітна сім’я Кулькараєвих. Життя склалося так, що Лідія Олегівна сама виховує дев’ять дітей: п’ять хлопчиків і четверо дівчаток. Найстаршій дитині 20 років, а наймолодшим – двійнятам Вірі та Віті – лише по 2,5 рочки.

«Народила їх уже після 40 років. Тоді в мене померла півторарічна дочка, і я не могла вийти зі сильного стресу. Психолог порадив народжувати ще», – розповіла Лідія Олегівна.

Живе велика сім’я в приватному будинку, який не покинула навіть у період найбільш інтенсивних обстрілів.

«На щастя, нікого з нас не зачепило. Але після пережитого в молодшого сина Марата так і не пройшов нервовий стрес», – зітхає Лідія Олегівна.

Виживають Кулькараєві завдяки допомозі та невеликому господарству. Допомога Ріната Ахметова – як рятівний круг для них.

«Спасибі Рінату Леонідовичу за підтримку тих, хто її так потребує», – кажуть Кулькараєви.

З початку збройного конфлікту Фонд Ріната Ахметова на сході України видав більш ніж 12 мільйонів продуктових наборів. Врятовано життя понад мільйона людей.

Детальну інформацію про місце та час видавання допомоги можна дізнатися на гарячій лінії Фонду Ріната Ахметова 0–800–509–001.