Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова привітав із прийдешніми святами дитячий будинок сімейного типу Молярів

12.12.2022

Фонд Ріната Ахметова продовжує традиційну естафету новорічних привітань для дітей. З подарунками та приємними сюрпризами Фонд завітав на Київщину, де мешкають давні друзі Фонду — ДБСТ Молярів. Уже багато років Андрій та Наталія Моляри змінюють долі дітей, дарують їм тепло та любов, створюють сімейні традиції на все життя.

Протягом багатьох років у рамках Акції «Рінат Ахметов — Дітям» привітання зі святами отримують від Фонду вихованці дитячих будинків сімейного типу та інтернатних закладів. 

На хлопчиків та дівчат очікував калейдоскоп позитивних емоцій, як від отриманих гостинців, так і цікавих активностей від Фонду. Справжньою несподіванкою став майстер-клас по розпису подушок, а ще одним приємним доповненням до свята — зручні та яскраві рюкзаки, які подарував Фонд Ріната Ахметова.

«Дякуємо Рінату Ахметову та команді Фонду, які завжди вміють дивувати та підтримувати», — подякували батьки-вихователі.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна й безперервна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях дітей. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.