Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова провів урок з безпеки на дорозі та подарував світловідбивні браслети дітям-переселенцям з Маріуполя

22.02.2023

Фонд Ріната Ахметова провів відкритий урок для дітей-переселенців із Маріуполя щодо безпеки руху пішоходів, зокрема в темний час доби. Наприкінці заходу кожен з учасників отримав від Фонду світловідбивний браслет, який допоможе водіям завчасно побачити дітей на дорозі.

Місцем проведення уроку став столичний центр «Я — Маріуполь», куди завітали близько півсотні дітей віком від 8 до 14 років. На хлопців і дівчат, окрім пізнавальної частини, очікувала велика кількість активностей: тематичних загадок, руханок і інших цікавих занять.

Справжнім сюрпризом для юних учасників заходу став візит акторів у образах відомих кіноперсонажів. Вони в ігровій формі розповідали дітям про особливості поведінки поблизу проїжджої частини, небезпечні дорожні ситуації, а також про те, як впливає на безпеку пішоходів використання світловідбивних елементів.

«Малечі було дуже цікаво! Насправді це дуже корисно й пізнавально. Я, зі свого боку, мала можливість зайвий раз ці всі правила повторити. Дякую вам!» — поділилася 14-річна Варвара.

За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.