Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова провів тренінг для усиновителів «Сімейні таємниці: про що варто знати дітям»: як подивитися

16.10.2022

Програма «Рінат Ахметов — Дітям. Сирітству — ні!» Фонду Ріната Ахметова системно надає інформаційну підтримку українським родинам. Зокрема, проводить безкоштовні та корисні тренінги для батьків-усиновителів, опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Нещодавно відбувся тренінг на тему «Сімейні таємниці: про що варто знати дітям», який було приурочено до Дня усиновлення. Інформаційний захід пройшов у онлайн-форматі — бажання взяти участь у ньому висловили понад 200 людей.

Тренеркою стала психологиня, експертка Київського міського центру соціальних служб Любов Лоріашвілі.

«Традиція не говорити дітям про їхнє походження — наслідок історичних травм ХХ століття, коли правда могла бути небезпечною — наприклад, це стосувалося дітей „ворогів народу“. Але сьогодні минуле дитини не має визначати її майбутнє», — зазначає фахівчиня.

Учасники мали можливість отримати електронні сертифікати після заходу та поділилися своїми враженнями.

«Дуже вдячна організаторам та доповідачам за цікаву інформацію. Отримала відповіді на деякі болючі запитання», — подякувала учасниця тренінгу Світлана.

Програма «Рінат Ахметов — Дітям. Сирітству — ні!» підготувала запис ефіру, аби всі бажаючі мали можливість подивитися його у вільний час. Дивіться за посиланням https://youtu.be/5822IVR0Lic

Якщо ви бажаєте отримати навчальні посібники від Фонду Ріната Ахметова для кандидатів в усиновителі, пишіть на нашу електронну пошту -  Тут (у темі листа вкажіть: «Посібники»).