Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова проведе тренінг для благодійного середовища

17.08.2020

У четвер, 27 серпня Фонд Ріната Ахметова проведе тренінг «Polarity Management. Основи управління протиріччями в комплексному світі».

Ця зустріч присвячена темі управління полярностями. Які помилкові вибори нам доводиться здійснювати в житті? Звідки береться бажання знайти правильну відповідь для протиріччя? Як воно позбавляє нас половини можливостей на користь лише однієї сторони? До чого призводить традиційне рішення проблем, коли мова йде про полярності? Як управління полярностями допомагає жити більш цілісним життям і міняти організації на краще?

ПРО ЩО ЦЕЙ ТРЕНІНГ?

Тема нашої зустрічі: «Polarity Management: Основи управління протиріччями в комплексному світі». 2020-й рік приніс нам ще більше неприємних сюрпризів і складнощів. Поляризація проявляється не тільки в глобальних трендах, але й в щоденних завданнях. Багато хто переживає ситуації важкого та помилкового вибору: Сім'я чи Робота? Суперництво чи Співпраця? Дотримуватися плану чи змінити стратегію? Вирішувати самому чи запрошувати інших? Полярності наповнюють наше життя, та коли ми намагаємося впоратися з ними за допомогою традиційного рішення проблем, лише посилюємо ситуацію. Цей майстер-клас допоможе зрозуміти, що таке полярності, чим вони відрізняються від проблем, як використовувати їх для розвитку особистого благополуччя і блага організації. Навчившись мисленню в полярностях, ми зможемо обговорити, які з них пронизують роботу, суспільство та громадянські ініціативи. Така зміна перспективи допомагає народитися новим ідеям і точкам співпраці в досягненні загальних цілей.

ХТО БУДЕ БРАТИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ?

Керівники, заступники керівників благодійних організацій.

ТРЕНІНГ ПРОВОДИТЬ:

Наталя Треніна – фахівець з організаційного розвитку, екзек’ютів коуч, керуючий партнер в Mind Experiment. Сертифікований партнер систем The Leadership Profile, Leadership System ™, Immunity to Change ™ і Immunity to Change for Teams, Polarity Partnerships ™, випускник CRR Global за програмою Organization Relationship System Coaching, фасилітатор LEGO® SERIOUS PLAY®, випускник програми розвитку лідерства Deep Democracy Institute, практик Theory U і Social Presencing Theater. Certified Scrum Trainer®, Certified LeSS Practitioner, Agile-коуч ICAgile.

Тренінг пройде в рамках заходів, приурочених до 15-річчя Фонду Ріната Ахметова.

З питань участі: тел.: +38 044 502 52 12 (Володимир Капустін) або електронною поштою [email protected].

Кількість місць обмежена.

Місце проведення: Київ, вул. Б. Хмельницького, 53, готель «Опера», конференц-зал «Симфонія Гранд Хол»

Час проведення: 27 серпня, четвер, з 10:00 до 18:00