Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова продовжує підтримувати переселенців: ще одну партію продуктових наборів передано до Запоріжжя

01.06.2022

До Запоріжжя продовжують прибувати вимушені переселенці з населених пунктів, де йдуть активні бойові дії. Наразі більшість з них потребує не тільки даху над головою, але й продуктів харчування.

Днями Фонд Ріната Ахметова передав до Запоріжжя черговий вантаж гуманітарної допомоги. Партія продуктових наборів була доставлена до одного з центрів, що приймає внутрішньо переміщених осіб з найгарячіших точок сходу нашої країни. 

До складу наборів увійшли продукти першої необхідності: макаронні вироби, борошно, цукор, тушковане м‘ясо, паштет і печиво. Загалом для переселенців, які знайшли прихисток у Запоріжжі, Фонд уже передав понад 19,5 тисяч продуктових наборів. Усього такі набори отримають 200 тисяч українців.

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 2,5 млн українців. Більше 1 млн із них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 мільйонам осіб.