Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова продовжує допомагати біженцям з Маріуполя

24.03.2022

Фонд Ріната Ахметова відкрив точки психологічної підтримки для евакуйованих у Запоріжжя маріупольців. З ними працюють висококваліфіковані психологи, фахівці з кризової психології та подолання травматичного досвіду. Одна з них -  гештальт-терапевтка Оксана Панасенко. 
https://vogue.ua/article/culture/lifestyle/yak-vporatisya-z-travmoyu-viyni-yak-dihati-pid-chas-obstriliv-ta-chomu-panikuvati-normalno-interv-yu-z-psihologinyeyu.html

Психологічну підтримку постраждалим від війни Фонд надає з 2014 року. Щоб освоїти специфіку роботи з таким складним завданням, Фонд провів навчання за курсом «Травма війни» для 250 психологів.

Крім того, сьогодні Фонд Ріната Ахметова передав ще одну партію продуктових наборів для евакуйованих у Запоріжжя мешканців Маріуполя. 

До складу наборів входять продукти першої необхідності, зокрема: борошно, макарони, цукор, тушковане м‘ясо, паштет і печиво. 

Допомога надається у рамках програми «Рінат Ахметов – Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 млн. осіб, із них 3.5 млн. були врятовані на Донбасі.