Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова подарував новорічне свято маленьким маріупольцям у Запоріжжі

21.12.2022

Новорічний автобус Фонду Ріната Ахметова подолав вже понад тисячу кілометрів, даруючи свято маленьким вимушеним переселенцям у різних куточках України. Днями команда Фонду влаштувала новорічне шоу для дітлахів з Маріуполя, які наразі мешкають у Запоріжжі.

У рамках новорічної Акції «Рінат Ахметов — Дітям» Фонд організував привітання у громадській спілці «Зелений Центр Запоріжжя», щоб допомогти маленьким маріупольцям відволіктися від війни та насолодитися святом дитинства. 

На дітей очікувала насичена святкова програма: веселі ігри, конкурси, співи та танці. Юні гості святкового шоу дуже зраділи солодким подарункам від Фонду Ріната Ахметова. 

Нагадуємо, що цьогоріч подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримають понад 90 тисяч дітей у різних куточках України. За час проведення цьогорічної Акції Фонд вже влаштував святкові шоу та передав подарунки дітям у Києві, Чернівцях, Черкасах та Івано-Франківську.

Окрему увагу Фонду приділяє хлопцям і дівчатам, які пережили жахіття війни в Маріуполі, а також дітям із прифронтових населених пунктів Донецької області, що сьогодні потребують особливої підтримки та турботи.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. Акція змінює життя дітей на краще, дарує їм віру в дива та надію на світле майбутнє. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.