Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова подарував дітям-переселенцям з Маріуполя новорічний майстер-клас у Черкасах

20.12.2022

Новорічний автобус Фонду Ріната Ахметова подорожує Україною, даруючи свято та підтримку дітям, які вимушено залишили свої домівки через війну. Днями автобус дістався Черкас, де команда Фонду влаштувала веселий святковий майстер-клас для дітлахів з Маріуполя. 

У рамках новорічної Акції «Рінат Ахметов — Дітям» та співпраці з центрами підтримки переселенців «Я — Маріуполь» Фонд Ріната Ахметова подарував маленьким маріупольцям майстер-клас із виготовлення новорічних масок та масок супергероїв. 

Хлопчики та дівчата самостійно обирали кольори для своїх масок та оздоблювали їх прикрасами: сніжинками, блискітками тощо. Протягом усього майстер-класу дітлахи охоче спілкувалися, жартували та сміялися, отримуючи неабияке задоволення від процесу творчості.

Нагадуємо, що цьогоріч подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримають понад 90 тисяч дітей у різних куточках України. За час проведення цьогорічної Акції Фонд вже влаштував святкові шоу та передав подарунки дітям у Києві, Чернівцях, Черкасах, Івано-Франківську та Запоріжжі. 

Окрему увагу Фонду приділяє хлопцям і дівчатам, які пережили жахіття війни в Маріуполі, а також дітям із прифронтових населених пунктів Донецької області, що сьогодні потребують особливої підтримки та турботи.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. Акція змінює життя дітей на краще, дарує їм віру в дива та надію на світле майбутнє. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.