Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова передав на Донеччину майже 2 тисячі продуктових наборів

16.02.2023

Фонд Ріната Ахметова продовжує допомагати жителям Донеччини, які мешкають неподалік від зони активних бойових дій. Днями бригади мобільної видачі Фонду здійснили черговий гуманітарний рейс до Дружківки, передавши для жителів майже 2 тисячі продуктових наборів.

Ситуація в місті наразі напружена, ледь не щодня мешканці громади піддаються ракетним обстрілам. Видачі наборів тривають: люди, які отримують продукти харчування, вдячні за те, що про них пам'ятають та допомагають.

«Не тільки я, але і всі дякують Рінату Ахметову за допомогу. Дай Боже йому здоров'я!», — каже дружківчанка Антоніна Прокоф’євна.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд передав майже 173 тисячі наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

За цей час Фонд Ріната Ахметова передав понад пів мільйона продуктових наборів для жителів 22 областей України. Усього з 24 лютого 2022 року для мешканців України буде передано 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2