Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова передав дві тисячі продуктових наборів до Шевченківського району міста Києва

27.05.2022

Щодня до Києва прибуває дедалі більше людей, які евакуювалися з зони активних бойових дій. Насамперед мешканці Донеччини, Луганщини, Харківщини та Чернігівщини. Часто, рятуючись від війни, вони беруть із собою лише одну дорожню валізу і сумку з документами.

Розуміючи першочергові потреби переселенців, Фонд Ріната Ахметова передав ще одну партію гуманітарної допомоги до територіального центру соціального обслуговування Шевченківського району столиці. Це дві тисячі наборів із продуктами першої необхідності.

До складу продуктових наборів увійшли: макаронні вироби, згущене молоко, борошно, цукор, пшенична крупа та консервоване тушковане м‘ясо.

Загалом Фонд уже направив до Києва понад 46 тисяч наборів із продуктами тривалого зберігання. Усього такі набори отримають 200 тисяч українців.

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 2,5 млн українців. Більше 1 млн із них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 мільйонам осіб.