Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова передає ще 2000 продуктових наборів для Києва

05.04.2022

Київ продовжує одержувати гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова. 2 000 продуктових наборів були передані для Центрального міського територіального центру соцобслуговування. 

Цього разу допомогу отримали переселенці з гарячих точок Київської області, люди похилого віку та з інвалідністю, багатодітні сім’ї та сім’ї, які втратили годувальника або залишилися без доходів через військові дії. Таким чином, потреби цих людей, які були на облику терцентру, закриті на сьогодні.

До складу наборів увійшли продукти першої необхідності, зокрема згущене молоко, борошно, макарони, цукор, консервоване тушковане м‘ясо.

Нагадаємо, що раніше мешканці Києва вже отримали 20 тисяч продуктових наборів від Фонду. Це були люди похилого віку та з обмеженими можливостями. Загалом місту й області буде передано 100 тисяч продуктових наборів.

Допомога надається у рамках програми «Рінат Ахметов – Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 млн осіб, із них 3,5 млн були врятовані на Донбасі.