Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова організував фотосесію для переможців конкурсу «Моя щаслива сім’я»

27.07.2017

Учора в столиці пройшла фотосесія переможців конкурсу «Моя щаслива сім’я» – дитячого будинку сімейного типу Ірини та Миколи Раранчуків із Київської області. Мама, тато та шість донечок красунечок отримали змогу попрацювати з професійним візажистом і фотографом та зануритися в цікавий світ студійної фотозйомки.

«Фонд Ріната Ахметова більше 8 років підтримує прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, родини усиновителів та опікунів. Ми намагаємося привернути увагу суспільства до проблеми сирітства в Україні. Такий подарунок – сімейна фотосесія – обраний невипадково. Ми хотіли зафіксувати на світлинах справжні емоції батьків та діток, які люблять одне одного, та залишити їм на пам’ять найприємніші спогади про цей день», – розповідає Наталія Баришпольська, керівник програми «Сирітству – ні!».
 

Родина Раранчук обрала для проведення фотосесії день народження однієї з донечок, якій учора виповнилося 6 років.

«Мені дуже сподобалася фотосесія! Це найкращий подарунок на день народження», – поділилася враженнями іменинниця Міланка.
 

Професійний фотограф не тільки разом знімав усю родину, а кожен учасник отримав ще й персональну міні-фотосесію. Згодом, коли фото будуть оброблені, ми обов’язково поділимося найяскравішими з них із читачами порталу «Сирітству – ні!».

«У нас у всіх такі емоції! Учора було так багато уваги, нас оточували хороші люди. А дівчатка наші дуже люблять фотографуватися, тому вони отримали справжню насолоду. Я дякую Фонду Ріната Ахметова за такий подарунок!» – говорить мама-вихователь дитячого будинку сімейного типу Ірина Раранчук.
 

Нагадаємо, що конкурс сімейних фото проводився в рамках програми «Сирітству – ні!» до Дня родини. Учасниками його стали понад два десятки прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, родин усиновителів та опікунів.