Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова оголошує конкурс «Майбутнє прекрасного Метелика»

02.04.2019

«Сім’я – це люди, які тебе люблять і цінують, поруч з якими можна забути про страх та самотність», – так вважають діти, які опинилися в інтернаті, відчули зневіру, втрату, але згодом знайшли свою родину. 18 дітей вирішили поділитися своїми переживаннями і створили зворушливий мультфільм «Метелик». Це казка про те, наскільки важливими є тепло й турбота люблячої сім’ї, котра окрилює і робить щасливою кожну дитину.
 
 
Героїня мультфільму – маленька гусінь, яка довго шукала сім’ю, а знайшовши, перетворилася на прекрасного Метелика. Так закінчується пісочна анімація. Та які ще пригоди, а можливо, випробування, чекають прекрасне створіння? 
 
 
Фонд Ріната Ахметова організовує конкурс на найкраще продовження майбутніх пригод прекрасного Метелика! 
 
У конкурсі можуть брати участь діти до 18 років разом із батьками, усиновителями, опікунами, прийомними батьками та батьками-вихователями. 
 
Для участі в конкурсі необхідно: 
 
1. Розмістити у коментарях до конкурсного посту в соціальній мережі Facebook публікацію, де учасники продемонструють, як вони уявляють майбутнє Метелика. 
2. Зазначити через @ ім’я друзів, яких долучаєте до участі в конкурсі. 
 
Цього разу ми вирішили відзначити цінними призами переможців у таких номінаціях: 
 
• найкраща ілюстрація майбутнього Метелика (це може бути фото, відео, малюнок); 
• найкраще продовження історії майбутніх пригод Метелика (це може бути розповідь, вірш). 
 
Ще одного переможця оберуть користувачі соцмережі Facebook, які поставлять найбільшу кількість «лайків» під коментарем учасника. 
 
Роботи приймаються з 2 квітня по 6 травня включно. Переможці конкурсу «Майбутнє прекрасного Метелика» будуть оголошені 7 травня і одержать цінні подарунки. 
 
Організатори конкурсу залишають за собою право видаляти роботи, що містять прояви агресії. 
 
Із нетерпінням чекаємо на дитячу творчість – уявлення про майбутнє прекрасного Метелика. Кому ж, як не дітлахам, бути героями неймовірних пригод, коли поруч є батьки, які окриляють!