Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова направив гуманітарну допомогу постраждалим від атаки по багатоповерхівці в Дніпрі

20.01.2023

Фонд Ріната Ахметова направив партію гуманітарної підтримки постраждалим від ракетного удару по будинку в Дніпрі. Йдеться про понад тисячу наборів із найнеобхіднішими продуктами харчування, що будуть передані всім, хто їх потребує.

Крім того, Фонд готовий надати допомогу в лікуванні та реабілітації всіх постраждалих, незалежно від віку та ступеню тяжкості поранення. Якщо вам або тим, кого ви знаєте, потрібна допомога, ви можете звернутися до Фонду Ріната Ахметова самостійно, зателефонувавши за безкоштовним номером гарячої лінії 0 (800) 509 001.

Нагадаємо, що вдень 14 січня росія здійснила черговий цинічний напад на мирних мешканців України, поціливши ракетою в дев’ятиповерховий будинок у Дніпрі. У результаті удару було знищено дві секції будинку, у якому перебували люди.

Пошуково-рятувальні роботи було завершено 17 січня. За уточненою інформацією, російська ракета забрала 46 життів. 11 людей ще не впізнані, стільки ж лишаються зниклими безвісти. Поранення отримали 80 людей, серед яких маленькі діти.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2