Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова готовий надати допомогу у лікуванні та реабілітації всім постраждалим від атаки по будинку в Дніпрі

18.01.2023

Фонд Ріната Ахметова готовий надати допомогу всім постраждалим в результаті влучення ракети у багатоповерхівку в місті Дніпро. Йдеться про допомогу у лікуванні та подальшій реабілітації, психологічну допомогу, а також гуманітарну – у вигляді наборів із найнеобхіднішими продуктами харчування.

Фонд вже вийшов на зв'язок з деякими з поранених і готовий надати допомогу всім постраждалим, хто її потребує, незалежно від віку та ступеню тяжкості уражень. 

Якщо вам або тим, кого ви знаєте, потрібна допомога, ви можете звернутися до Фонду самостійно, зателефонувавши за безкоштовним номером гарячої лінії 0 (800) 509 001

Нагадаємо, що вдень 14 січня росія здійснила черговий цинічний напад на мирних мешканців України, поціливши ракетою у дев'ятиповерховий будинок в Дніпрі. В результаті удару було знищено дві секції будинку, у якому перебували люди. 

Пошуково-рятувальні роботи було завершено 17 січня. Наразі підтверджено загибель 45 людей, шестеро з них – діти. Ще 20 осіб вважаються зниклими безвісти. Поранення отримали 79 людей, серед них 16 дітей. 

Це трагедія всієї України, яку Фонд Ріната Ахметова переживає разом з дніпрянами.