Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова доставить до деокупованих населених пунктів Харківщини гуманітарну допомогу

16.09.2022

Фонд Ріната Ахметова передасть гуманітарний вантаж до Харківщини. Понад 5,5 тисяч продуктових наборів отримають мешканці нещодавно деокупованих населених пунктів регіону. 

До складу наборів увійдуть продукти тривалого зберігання, зокрема: цукор, борошно, макарони, крупа, консервована квасоля та тушковане м‘ясо, паштет, печиво.

Це не перший гуманітарний вантаж, який буде переданий до області. Ще на початку березня, коли ситуація на Харківщині була вкрай напруженою та складною, продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова тоді отримали понад 8 тисяч людей.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова вже доставив до Харківської області понад 15 тисяч наборів із продуктами першої необхідності. Окрім продуктових наборів, Фонд передав до закладів охорони здоров’я регіону понад 167 тисяч медикаментів.

Крім того, уже сформовані та готові до виїзду бригади ДТЕК та Укртелекому, які допоможуть повернути мешканцям громад світло та зв’язок.

Зазначимо, що всього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Зазначимо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 12 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/9376b1