Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допоміг родині новонародженої дівчинки з Івано-Франківська. Її мама померла від коронавірусу

19.04.2020

Маленька Андріана народилася в перинатальному центрі Івано-Франківська 30 березня. Її мама, 36-річна Галина, померла наступного дня. У жінки виявили коронавірус COVID-19.

Тест на коронавірус був зроблений і новонародженій. На щастя, він виявився негативним. Зараз дівчинку забрали з пологового будинку в сім’ю опікунів – рідних бабусі та тітки.

- Ця історія справила велике враження на Фонд Ріната Ахметова і його Засновника. Ми глибоко співчуваємо горю рідних і не змогли залишитися осторонь. Родині і малятку надана допомога всім, що їй буде найбільш потрібно протягом першого року її життя, - сказала Наталя Ємченко, член Наглядової ради Фонду.

Вантаж загальною вагою під півтонни вже доставлений до Івано-Франківськой областi. Дівчинці, зокрема, переданi дитячі меблі, одяг, запас сумішей для годування, підгузки та інші речі, необхідні дитині.

- Ми щиро дякуємо Рінату Ахметову за те, що відгукнувся. Ми багатодітна сім'я. Така допомога нам дуже потрібна, - сказала Наталія Бодлак, сестра померлої породіллі.