Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допоміг маленькому Сашку з Харкова

23.08.2019

Фонд Ріната Ахметова не перший рік допомагає малюкам із проблемами слуху. Завдяки проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Тепер я чую» деякі з них вперше змогли почути голос мами. На сьогодні малюкам встановлено 150 високочутливих слухових апаратів.

Отримав такий сучасний прилад і Сашко Трісковський з Харкова, якому нещодавно виповнилося лише півтора року.

«Син народився недоношеним, на терміні 29 тижнів. Його відразу перевели на штучну вентиляцію легенів та антибіотики, що і призвело до ускладнень слуху. Крім того, практично з перших днів появи на світ Сашку потрібно проходити спеціальні курси масажу», – розповіла мама Вікторія Володимирівна.

Жінка сама виховує трьох дітей, всі доходи сім’ї – це соціальні виплати та нечасті підробітки. У такій ситуації, говорить Вікторія Володимирівна, збирати гроші на придбання слухового апарата для Сашка довелося б навіть не місяцями, а роками.

«Дуже дякую Рінату Леонідовичу за те, що відгукнувся на нашу біду», – сказала багатодітна мама.

На сьогодні Фонд реалізував ряд проектів, які допомогли сотням тисяч українців зберегти своє здоров’я. Зокрема, допомогу отримали понад 120 000 осіб у рамках програм «Рак виліковний» і «Стоп туберкульоз». Фонд єдиний в Україні щороку надає підтримку дітям Донбасу в рамках таких проектів, як «Рінат Ахметов – Дітям. Здорове серце», «Рінат Ахметов – Дітям. Реабілітація поранених дітей», «Рінат Ахметов – Дітям. Ліки дітям», «Рінат Ахметов – Дітям. Тепер я чую».

Тільки на Донбасі за останні п’ять років завдяки допомозі Ріната Ахметова врятовано життя понад 1 000 000 осіб.

Докладну інформацію про проект «Рінат Ахметов – Дітям. Тепер я чую» можна дізнатися на гарячій лінії Фонду 0800 509 001.