Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фахівці Укртелекому відновили зв’язок для 12 населених пунктів у Луганській області

12.06.2015

У другій половині дня 11 червня технічні фахівці Укртелекому усунули пошкодження кабелю, через яке спостерігалися перебої із зв’язком у декількох містах Луганської області.

Пошкодження на ділянці Луганськ-Краснодон було зафіксовано в першій половині дня 11 червня 2015 року. Внаслідок аварії труднощі з доступом до мережі інтернет спостерігалися у Свердловську, Красному Лучі, Стаханові, Алчевську, Антрациті, Ровеньках, Краснодоні та Молодогвардійську.  Також пошкодження кабелю призвело до тимчасових перебоїв при наданні послуг міжнародного/міжміського телефонного зв’язку  для абонентів населених пунктів Первомайськ, Слов’яносербськ,  Красний  Луч,  Алчевськ, Брянка, Петровське.

Технічні фахівці Укртелекому оперативно виїхали  на місце аварії. Після закінчення ремонтних робіт надання телекомунікаційних послуг абонентам у цих населених пунктах Луганської області було відновлено в повному обсязі.

Нагадаємо, що протягом травня на Донбасі фахівцями Укртелекому було відновлено близько 100 км повітряних і 77 км кабельних ліній зв'язку, відремонтовано 46 кабельних колодязів, а також замінено 40 одиниць лінійного та 3 одиниці станційного обладнання.

З поточною ситуацією щодо стану зв'язку на Донбасі можна ознайомитися на інтерактивній карті на сайті оператора.