Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ЕСТА Холдинг забезпечить опалення для пункту видавання допомоги «Волонтерської сотні» в Києві

04.11.2014

ЕСТА Холдинг організовує опалення та влаштування санвузла для волонтерів пункту видавання допомоги переселенцям із зони проведення АТО громадської організації «Волонтерська сотня» в Києві.

Наразі для опалення приміщення виконано розведення труб і встановлено радіатори, виконується монтаж котла у приміщенні приміщення паливні, для влаштування санвузла — побудовано цегляні перегородки, виконано каркас і кріплення гіпсокартонних перегородок і стяжка підлоги. Очікуваний термін закінчення робіт — 17–18 листопада 2014 року.

Пункт видавання допомоги переселенцям громадської організації «Волонтерська сотня» працює в Києві на вул. Фролівській, 9/11 вже кілька місяців. Щотижня в суботу на пункті волонтери роздають продукти, теплі речі та взуття, дитяче харчування, памперси, постільну білизну, ковдри, побутову хімію та іншу допомогу для переселенців із Донбасу. Допомогу приносять небайдужі кияни, також допомагають благодійні організації та фонди. Зокрема, 3500 продуктових наборів вже постачив переселенцям через пункт «Волонтерської сотні» й Гуманітарний штаб Ріната Ахметова.