Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Екстраординарні Вітя і Соня чекають на тепло сім’ї

28.09.2019

З дітьми знімальна група програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» познайомилася під час зйомок на Дніпропетровщині. 10-річні Віктор та Софійка підкорили серця наших спеціалістів своїми яскраво індивідуальними якостями характеру. Сьогодні ми розповімо про них більше з надією, що братик і сестричка дуже швидко опиняться у новій дружній сім’ї. 
 
Вихователька, яка працює з дітьми, розповіла про дітей досить цікаві факти: 
 
«Віктор дуже сімейний хлопчик. Дитина добре знає, що таке бути в родині, відповідно дуже потребує таких стосунків. А ще він допитливий, знає усі казки. Серед однолітків це найактивніша дитина – танцює, співає, завжди бере участь у всіх шкільних заходах. Вітя потребує ласки, піклування, уваги, йому необхідна присутність родини. Під час відпочинку у літньому таборі цей талановитий хлопчик виборов титул «Містер табору»».  
 
 
У такого харизматичного хлопчика не менш яскрава сестричка Софійка. Про неї наші спеціалісти теж довідалися цікавинок. 
 
«Софійка обожнює брати участь у різних виставах, казках. Зокрема, у казці «Рукавичка» виконувала роль лисички-сестрички. Дівчинка турботлива, часто допомагає і дорослим, і дітям. Якщо їй щось не подобається, стає таким собі їжачком, а потім трохи заспокоїться, подумає і погоджується, зі словами: «Ну добре, я зроблю це!» Подобається їй заняття іпотерапією, має улюбленого коня на прізвисько Бублик. Дуже любить свого брата Віктора, постійно хвилюється за нього, завжди хоче бути поруч з ним. Загалом дуже позитивна, життєрадісна і активна дівчинка», – з любов’ю розповідає про Софійку вихователька. 
 
 
Ми дуже хочемо, аби до Віті та Соні приїхали майбутні тато й мама. Вони теж цього чекають, не втрачають віри. 
 
 
Якщо ви відчуваєте, що маєте бажання здійснити мрію – забрати цих дітей додому, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефоном: (056) 732-48-70. Зазначимо, що більш детальна інформація про дітей може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям.