Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Є все, що необхідно на перший час»: у Кам‘янському переселенці із Селидового продовжують отримувати допомогу від Фонду Ріната Ахметова

30.09.2024

Люди евакуюються із Селидового та його околиць. Чимало переселенців із цієї громади тепер живе у Кам‘янському, що на Дніпропетровщині. Фонд Ріната Ахметова передав для них тисячу продуктових наборів. Видачі розгорнулися у гуманітарному хабі «СЕЛИДОВЕ UA».

«Для людей, які перемістилися з гарячих точок, ця допомога дуже потрібна», — розповідає Лілія Варгата, співробітниця Центру для ВПО «СЕЛИДОВЕ UA».

«У наборі є все, що необхідно на перший час», — говорить Олег, переселенець із Селидового.

Кожний продуктовий набір містить макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупу, соняшникову олію, консервовану квасолю, тушковане м‘ясо, паштет, печиво.

З 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU%D1%83 Кам‘янському