Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Дзвінок Святому Миколаю: запрошуємо дітей долучитися до святкового конкурсу від Фонду Ріната Ахметова

01.12.2023

У рамках Новорічної акції від Фонду Ріната Ахметова розпочинається перший святковий конкурс — «Дзвінок Святому Миколаю». Запрошуємо до участі хлопців та дівчат з усієї України!

До 20 грудня дитина може зателефонувати казковому чарівнику, поділитися своєю історією про пережите під час війни, розповісти про найзаповітніші мрії та отримати слова підтримки. А ще — виграти призи!

Поспілкуватися зі Святим Миколаєм можна так:

— зателефонувати за безкоштовним номером 0 800 603 001 (гаряча лінія Святого Миколая працюватиме щоденно з 1 по 20 грудня з 10:00 до 17:00).

Серед учасників буде розіграно призи: смартфон, електронну книжку, термочашки і, звісно, солодкі подарунки.

Новорічна акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це традиція добра і допомоги довжиною понад 20 років, у якій взяли участь вже більше мільйона хлопців та дівчат. У рамках акції протягом грудня Фонд проводить різноманітні святково-пізнавальні активності для дітей, які найбільше потребують підтримки. Зокрема, вітає дітей з інтернатних закладів, дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей з новорічними святами. Формат привітання різноманітний: це і цікаві майстер-класи, веселі квести, тематичні вистави, мотиваційні промови, освітні ролики, корисні подарунки.

Завдяки Акції, діти не втрачають віру в дива та знаходять додаткові можливості для розвитку своїх суперздібностей і мегаталантів

Слідкуйте за перебігом Новорічної акції у соцмережах та на сайті Фонду https://akhmetovfoundation.org/news