Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Дивіться якісні фото діток із Житомирщини на порталі «Сирітству – ні!»

25.05.2017

Минулого тижня знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова працювала в закладах інтернатного типу Житомирської області. Там наша команда фотографувала хлопчиків та дівчаток різного віку. Про декого з дітей було знято відео, тож скоро користувачі сайту матимуть можливість переглянути й короткі ролики про них.

7 нових анкет дітей розміщені в базі даних «Сирітству – ні!». Також замінено світлини в 100 анкетах, що вже були на порталі.
 

Нагадаємо, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

По додаткову інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за номером телефону: (0412) 47-10-97.

Віримо, що хтось із цих діток найближчим часом буде побачений своїми майбутніми батьками та отримає люблячу родину. А ми завжди раді почути приємні новини та поспілкуватися зі щасливою родиною.